ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 4ου ΠΕΥΚΗΣ ETWINNING SCHOOL

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης έλαβε μια πολύ σημαντική διάκριση!

Ανήκει πλέον στα 1212 σχολεία της Ευρώπης που τιμήθηκαν με  την Ετικέτα Σχολείου eTwinning  και ανήκει στα  eTwinning Schools! Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε στο σχολείο μας από τη European Commission  μετά από μια διαδικασία αίτησης δύο φάσεων.

Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο αυτόν είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως τους εξής:

Η παραπάνω διάκριση δεν αποτελεί απλά την αναγνώριση της προσωπικής επιτυχίας επιμέρους εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά και αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων ολόκληρης της ομάδας του eTwinning.

Η Ετικέτα Σχολείου eTwinning θεσπίστηκε το 2017 με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της αφοσίωσης και της δέσμευσης όχι μόνο επιμέρους εκπαιδευτικών του eTwinning, αλλά και ομάδων εκπαιδευτικών και σχολικών ηγετών από το ίδιο σχολείο. Η διαδικασία αιτήσεων για την ετικέτα ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2017 και έληξε τον Μάρτιο του 2018.

Μεταξύ των δράσεων του σχολείου μας που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του eTwinning School είναι οι πέντε (5) ετικέτες ποιότητας για ευρωπαϊκά έργα που μπορείτε να δείτε εδω.

Συγχαρητήρια στους/στις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες μας!  Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Λάσκαρη Γεωργία που συντόνισε με πολύ κόπο και μεράκι την όλη προσπάθεια!

dav

dav

This entry was posted in Νέα-Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.