Εγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2016-17 δύνανται να εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

Δύναται να συγκροτείται τμήμα Πρόωρης Υποδοχής μαθητών (7:00-8:00) σε σχολεία όπου διαπιστώνεται σχετική ανάγκη. Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα και των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς. Για τη λειτουργία του τμήματος Πρόωρης Υποδοχής ο ελάχιστος αριθμός φοιτώντων μαθητών είναι 10.

Οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Έως τις 21-06-2016 θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην σχολική μονάδα συμπληρωμένο από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, το παρακάτω έντυπο συνοδευμένο από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται σε αυτό.

aitisi_dimotiko_2016_2017

This entry was posted in Νέα-Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.