ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13/9/21 και ώρα 8.30 θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2021-22, δυστυχώς λόγω της πανδημίας χωρίς τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων με την παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών και εκπαιδευτικών. Παρακαλούμε όσοι γονείς και κηδεμόνες έλθετε στον σχολείο, προκειμένου να φέρετε τα παιδιά σας να τηρήσετε ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψης διασποράς της νόσου Covid 19.

Οι μαθητές/τριες των τάξεων Β’ – Στ’ θα εισέλθουν στις 8. 15 στο σχολείο από τις 3 εισόδους (οδός Βρυούλων, οδός Ανδρούτσου, οδός Τζερμιά) φορώντας μάσκα, διατηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους και επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους/στις εφημερεύοντες/ουσες εκπαιδευτικούς και θα κατευθυνθούν, κατόπιν υποδείξεως,  στους ορόφους όπου βρίσκεται το τμήμα στο οποίο ανήκουν. Συγκεκριμένα οι μαθητές/τριες θα εισέλθουν ως εξής:

Β΄ τάξη από τη δυτική είσοδο (οδός Ανδρούτσου)

Γ΄ τάξη από τη νότια είσοδο (οδός Τζερμιά)

Δ΄τάξη από την ανατολική είσοδο (οδός Βρυούλων),

Ε΄ τάξη από τη δυτική είσοδο (οδός Ανδρούτσου)

Στ΄ τάξη από τη νότια είσοδο (οδός Τζερμιά)

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα εισέλθουν στον αύλειο χώρο από την ανατολική είσοδο (οδός Βρυούλων), αφού ολοκληρωθεί η προσέλευση των υπολοίπων μαθητών/τριών και θα παραμείνουν στην αυλή διατηρώντας τις αποστάσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για το τμήμα στο οποίο ανήκουν. Αφού γίνει η κατανομή τους σε τμήματα θα οδηγηθούν στις αίθουσες συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμoύ, οι μαθητές/τριες θα  ενημερωθούν για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης  βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ, θα παραλάβουν τα βιβλία τους και οδηγίες για την διεξαγωγή των μαθημάτων της επόμενης ημέρας και θα αποχωρήσουν.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας, προκειμένου να λειτουργήσει η σχολική μονάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχόμαστε μια Καλή Σχολική Χρονιά!

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.